Administrație

Încep lucrările de asfaltare a străzilor din Măgureni

today4 septembrie 2023

Fundal

Proiectul privind modernizarea unor străzi în cartierul Măgureni intră într-o nouă etapă. Pe 1 septembrie s-au semnat Ordinul de începere a lucrărilor precum și Procesul verbal de predare primire a amplasamentului și a bornelor de reper pentru obiectivul “Modernizare străzi Cartier Măgureni”, finanțat în cadrul PNI Anghel Saligny.

Străzile care fac obiectul acestui proiect sunt: Păcii, Petroşani, Lupeni, Dimitrie Cantemir, Vasile Lupu, Intr. Păcii, Mircea Vodă, Vlad Ţepeş, Vasile Conta, Dimitrie Bolintineanu, Costache Negruzzi, Intr. Petroşani, Agricultori, Viilor, Prel. Vasile Conta. Lungimea totală a acestor străzi: 4.435,45 metri. Termen de execuție: 01.09.2024. Valoarea totală a obiectivului: 10.015.754,35 lei (TVA inclus). Suma alocată de la bugetul de stat: 9.434.130,47 lei (TVA inclus). Contribuţia de la bugetul local: 581.623,88 lei (TVA inclus). Contractul de finanțare a fost semnat pe 4 aprilie 2023.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Lucruri pe care trebuie să le știi dacă vrei să călătorești în Dubai

Dubai este considerat de unii drept Las Vegas-ul Orientului Mijlociu - cu hoteluri de lux, divertisment și cumpărături de lux. Poate fi locul de joacă al celor bogați, dar este posibil să îl vizitezi și cu buget redus. Lucruri importante de știut înainte de a vizita Dubai Emiratele Arabe Unite ocupă locul 131 în topul călătoriilor. Înainte de a vizita Dubai este important să vă familiarizați cu ceea ce este […]

today1 septembrie 2023

0%