Administrație

Începe construirea creșei în Cartierul de Tineri. A fost predat amplasamentul

today13 iunie 2023

Fundal

Municipiul Călăraşi a semnat Procesul verbal de predare-primire a amplasamentului şi a bornelor de repere cu antreprenorul Ovi Arhitecture&Engineering SRL Bucureşti, în prezenţa achizitorului C.N.I. S.A. Bucureşti, pentru realizarea obiectivului de investiţii „Construire Creșă Medie în Cartierul de tineri, prel Sloboziei, nr 70 B, municipiul Călărași”, din cadrul Programului Guvernamental de construire creșe noi „Sf. Ana”.

Valoarea totală a proiectului este de 16.640.271,92 lei (TVA inclusă).

Unitatea de învăţământ va beneficia de săli de joacă, dormitoare, sală pentru festivităţi, bucătărie şi spălătorie proprie, cabinet medical, spaţii administrative şi un spaţiu de joacă amplu, în aer liber. Totodată, clădirea va fi dotată cu panouri fotovoltaice pentru a asigura un aport de energie din surse regenerabile.

Caracteristici investiţie:

Suprafaţă teren necesar: 3.510 mp

Suprafaţa construită: 1.765,82 mp

Regim de înălţime: parter

Clădirea va fi construită până în decembrie 2025.

 

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

VIDEO: Sam Smith și Madonna lansează un nou single

Deși s-a zvonit înainte de a fi confirmat oficial, chiar nu este o surpriză să o vezi pe Madonna colaborând cu Sam Smith: „Unholy”, hitul cântăreței britanice cu Kim Petras, nu a fost doar cea mai provocatoare melodie care a ajuns pe locul nr. 1 în Billboard Hot 100 de la „WAP” al lui Cardi B și Megan Thee Stallion, a fost exact genul de cântec pe care Madonna l-a […]

today13 iunie 2023

0%