Actual

Începe festivalul Cinelatino la Călărași

today19 iulie 2022

Fundal

Începe festivalul Cinelatino la Călărași! Astăzi, la sala Barbu Știrbei va rula începând cu ora 16.00 filmul pentru copii „Guiț”, la ora 18.00 este programat filmul „Metronom”, iar la ora 20.00 „Casa Noastră”.

Până la data de 21 iulie se desfăşoară cea de-a X-a ediţie a Festivalului de Film ,,CineLatino”, care aduce în prim-plan cele mai bune filme din România și America Latină, în cele trei zile de proiecții gratuite, oferite de TenarisSilcotub, în parteneriat cu Consiliul Județean Călărași și Primăria Călărași.

Sunt programate premiere românești și latino americane, secțiune dedicată pentru copii, poveşti trăsnite, umor negru, drame pline de emoţie, comedie şi multă bună dispoziţie. Intrarea este liberă.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Un nou studiu arată că jocurile video ar putea stimula o abilitate neașteptată

Ca hobby, jocurile video pot avea o bilă neagră când vine vorba de efectele asupra sănătății noastre fizice și mentale, în plus s-a stabilit că a sta nemișcat toată ziua nu este sănătos pentru nimeni. Cu toate acestea, făcut cu moderație, jocurile video prezintă avantaje. Un nou studiu sugerează că orele petrecute în fața unui ecran jucând jocuri în fiecare săptămână pot crește activitatea creierului și, în special, pot spori […]

today19 iulie 2022

0%