Administrație

Începe modernizarea str Mihail Kogălniceanu și a b-dului 1 Mai

today6 iulie 2023

Fundal

La finele lunii iunie, s-a semnat contractul de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul „Modernizare str Mihail Kogălniceanu și b-dul 1 Mai din municipiul Călărași𝐂𝐚̆𝐥𝐚̆𝐫𝐚𝐬̦𝐢”, finanțat în cadrul PNI Anghel Saligny, anunță primarul Marius Dulce.

Durata contractului este de 18 luni din momentul semnării, din care 2 luni pentru proiectare și respectiv 16 luni pentru execuție lucrări. Pe 19 aprilie 2023 s-a semnat, la sediul Ministerului Dezvoltării, Contractul de finanțare al obiectivului „Modernizare str. M. Kogălniceanu și b-dul 1 Mai din Municipiul Călărași, Județul Călărași”. Suma alocată în cadrul PNI Anghel Saligny este de 5.553.866,74 lei. Valoarea totală a investiției este de 5.845.328,19 lei. Diferența va fi asigurată din fonduri de la bugetul local.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Ministrul Dezvoltării a fost în vizită de lucru la Călărași

Ieri, 5 iulie, a fost prezent, la Călărași, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației - Adrian-Ioan Veștea, însoțit de o parte din echipa sa - Manuela Pătrășcoiu - director general CNI, Alexandru Soare - director al Direcției Generale de Dezvoltare Regională și Infrastructură din cadrul MDLPA și Dragoș Horia Buhociu - director responsabil MDLPA pentru PNRR. Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, însoțit de primarii județului Călărași, de vicepreședinții Consiliului […]

today6 iulie 2023

0%