Administrație

Începe turnarea asfaltului pe strada București, între B-dul Cuza Vodă și str. Eroilor

today12 iulie 2023

Fundal

Lucrările în cadrul proiectului „Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Călărași prin modernizarea infrastructurii căilor de rulare a transportului public local” care vizează modernizarea străzilor Prel. București și respectiv București, sunt realizate în proporție de 15 – 20%, a declarat primarul Marius Dulce. În jurul datei de 15 iulie, se va turna primul strat de asfalt pe strada București, tronsonul cuprins între B-dul Cuza Vodă și str. Eroilor. Lucrările vor continua din intersecția de la Volna, pe tronsonul str. Eroilor – Str. Pompieri.

Valoarea totală a proiectului, finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 4, este de 43.419.721,02 lei, inclusiv TVA.

Zona de intervenție: Prelungirea București (tronson delimitat de intersecțiile cu Varianta Nord a Municipiului Călărași și strada Cuza Vodă, 4 benzi de circulație x 3,50 m) și respectiv strada București (tronson cuprins între intersecția cu strada Cuza Vodă și până la limita administrativă a municipiului Călărași).

Suprafața construită ce se va amenaja: 165.583,90 mp (suprafața totală a carosabilului, a trotuarelor, a pistelor de biciclete și a spațiilor verzi).

Lungimea totală a traseului: 7.450 metri. Str. Prel. București: 2.575 metri

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Căminul pentru Persoane Vârstnice “Sf. Antim Ivireanul” și Adăpostul de urgență pe timp de noapte, verificate de autorități

Activitatea Căminului pentru Persoane Vârstnice “Sf. Antim Ivireanul” și Adăpostului de urgență pe timp de noapte, din subordinea Primăriei Municipiului Călărași, a fost verificată, în urmă cu două zile, de echipe mixte ale Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, Direcției de Sănătate Publică, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Știrbei” și Inspectoratului de […]

today12 iulie 2023

0%