Life

Înghețata îngrașă: mit sau adevăr?

today13 mai 2022

Fundal

Înghețata este unul din cele mai iubite alimente ale verii. Multitudinea de varietăți, de culori, arome, gusturi și topping-uri, fac ca înghețata să fie irezistibilă oricui! Însa multe întrebări însoțesc consumul de înghețată. De exemplu am dori să știm cu certitudine dacă înghețata îngrașă, dacă este benefică sau nu pentru sănătate, dacă într-adevăr ne face să ne simțim fericiți. Voi ce credeți? Ne simțim mai fericiți dacă mâncăm înghețată?

Înghețata îngrașă: mit sau adevăr?

Ei bine afirmația că „înghețată îngrașă” este și mit și adevăr. Cum este posibil? Diferența o face rețeta. De exemplu dacă alegeți să consumați înghețata făcuta în casă doar din fructe, eventual îndulcită cu miere, sau amestecați iaurt cu fructe, însă fără a adăuga zahăr, margarină sau alt produs nesănătos sau cu conținut ridicat în grăsimi, atunci înghețata devine chiar un aliment pentru cura de slăbire. Conține alimente cu calorii negative (fructe), iar prin temperatura joasă obligă organismul să consume calorii pentru a o încălzi.

Dacă alegeți să consumați înghețată din comerț, chiar dacă pe etichetă scrie că ar conține fructe, totuși este posibil să aibă în conținut și alți aditivi toxici, iar alimentele nesănătoase de cele mai multe ori sunt hipercalorice și îngrașă. Cel mai bine este sa vă procurați forme pentru înghețată, să amestecați la blender câteva fructe cu iaurt și miere și să obțineți o rețetă delicioasă și sănătoasă.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Adele și-a cumpărat o nouă casă în valoare de 58 de milioane de dolari, deținută anterior de Sylvester Stallone

Adele a cumpărat un nou conac de 58 de milioane de dolari în California. Artista a împărtășit o serie de fotografii cu iubitul ei Rich Paul săptămâna aceasta, inclusiv una în timp ce pozau în afara casei uriașe cu opt dormitoare, ținând un set de chei. Perechea poate fi văzută radiind în imaginea din afara casei, care se află pe o proprietate de trei acri, deținută anterior de Sylvester Stallone. […]

today13 mai 2022

0%