Divers

Inhalarea oxigenului suplimentar: beneficii COVID19

today14 aprilie 2021

Fundal
Virusul Sars Cov-2 face ravagii în viața a milioane de oameni. Mulți dintre pacienții care au trecut prin boală rămân cu sechele majore la nivelul aparatului respirator, iar recuperarea poate dura chiar şi șase luni de zile.
Medicii susțin că recăpătarea totală a plămânilor se realizează cu ajutorul oxigenoterapiei şi a exercițiilor de respirație.

Statisticile specialiştilor arată că 42% dintre pacienții diagnosticați cu Covid19 şi internați cu hipoxie necesită terapie de refacere ulterioară. Acestora li se recomandă utilizarea de dispozitive de tip inhalator oxigen până la recăpătarea totală a funcției de respirație.

Covid19 România – alternative de recuperare

În România, recuperarea post Covid19 încă este insuficient abordată, mulți pacienți rămânând cu sechele permanente din pricina lipsei acesteia. O altă piedică în vederea recuperării ține de lipsa de pe piață a surselor de oxigen medical. Totuși, există alternative cu efecte pozitive în recuperarea fizică a persoanelor afectate de acest virus temut: inhalarea de oxigen suplimentar de tip aviator.

Oxigen suplimentar OXYSHOT24 beneficii

OXYSHOT24 este un produs inovator de tip aviator, disponibil în flacoane de tip inhalator portabil oxigen (OXYSHOT24 Mentă, OXYSHOT24 Natural, OXYSHOT24 Eucalipt, OXYSHOT24 Lemn de brad)deci uşor de manevrat, la îndemână şi poate fi utilizat confortabil în diferite situații.

Produsul OXYSHOT24 ajută la echilibrarea rapidă a nivelului de oxigen în organism şi readuce instant saturaţia de oxigen la valori normale. Poate fi utilizat de persoanele care manifestă oboseală accentuată în timpul vorbirii și de persoanele care suferă de moleșeală ori senzație de neputință în timpul mersului sau la efort. Este recomandat pacienților care doresc să îmbunătăţească activitatea cognitivă, afectată din pricina infecţiei cu virusul Sars Cov-2. Are efecte pozitive şi asupra stării psihice, inducând stare de linişte şi calm, fapt ce accelerează recuperarea post Covid19.

OXYSHOT24 Eucalipt ajută la detensionarea musculară, înlătură starea de greaţă, ameliorează durerile de cap şi conferă pacienților un surplus de energie, grăbind recuperarea după boală. OXYSHOT24 este oxigenul care s-a dovedit a fi eficient în terapiile de recuperare după infecţiile respiratorii generate de rotavirus, virusul gripal sau temutul Sars Cov-2, totuşi poate fi utilizat şi în scop recreativ de persoanele sănătoase, care doresc să beneficieze de un plus de energie şi experienţe aromaterapeutice deosebite.

Scris de: Buterez Dorin

Articolul precedent

Divers

Locul unde găseşti reducerile şi oferte speciale ale magazinelor pe tot parcursul anului

Te-ai gândit cum ar fii să nu mai aștepți luna noiembrie pentru a beneficia de cele mai bune reduceri pentru electronice şi electrocasnice? Sau cum ai putea să cumperi vacanțe la preţuri promoţionale? Ori cum ar fii să îţi poți planifica încă din luna mai bugetul pentru ziua reducerilor? Perfect, dacă-ţi pui astfel întrebări ai nimerit unde trebuie! BlackFridayDeals.ro vine cu răspunsuri pentru toate aceste dileme. BlackFridayDeals.ro - portalul celor […]

today13 aprilie 2021

0%