Life

INNA a dezvăluit cum se menține în formă

today19 mai 2022

Fundal

INNA este printre cele mai cunoscute artiste din România, care se bucură însă de un succes internațional răsunător. Cântăreațaa dat lovitura în urmă cu mai mulți ani pe piața muzicală din afară, iar piesele ei au ajuns în topurile din întreaga lume. Cu o voce aparte și un look perfect, INNA a cucerit inimile fanilor de la primele sale apariții.

Cum se menține INNA în formă

Vedeta are un program foarte încărcat și muncește din greu pentru a se menține în topuri. Cum proiectele îi ocupă cea mai mare parte din timp, mulți se întreabă cum reușește să se mențină și fizic. La 35 de ani, INNA are o siluetă de invidiat și a dezvăluit care sunt secretele siluetei sale.

Potrivit declarațiilor sale, artista are un stil de viață echilibrat. Aceasta îmbină alimentația sănătoasă cu sportul, însă a recunoscut că atunci când vine vorba de ședințele foto profesionale, apelează și la Photoshop. Cu toate acestea, cântăreața nu este adepta dietelor stricte, însă de aproximtiv un an a devenit vegană. Pe de altă parte, INNA a spus că este și o norocoasă, deoarece trăsăturile sale sunt moștenite genetic.

Sunt departe de a fi perfectă, dar am și noroc genetic, am și grijă ce mănânc, să fac sport, mișcare. Folosesc și Photoshop pentru ședințele foto profesionale, puțin programe de editare. Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan, am grijă la alimentație. Îmi place să mănânc sushi, îmi plac pastele, hummus, legume”, a declarat INNA pentru VIVA!.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Katy Perry nu plănuia să aibă copii înainte de a-l întâlni pe Orlando Bloom

Katy Perry spune că întâlnirea cu Orlando Bloom i-a schimbat total viața în bine, deoarece el este cel mai optimist în momentele ei grele, iar el este motivul pentru care a luat în considerare maternitatea. Vedeta pop a discutat despre atitudinea logodnicului ei. Perry a explicat: „Întotdeauna spun că, când intră în cameră, are această bucurie de a trăi pentru el și unii oameni întreabă: „Ce ​​este cu tipul ăsta?” […]

today19 mai 2022

0%