Life

INNA a primit un cadou fabulos

today24 iunie 2022

Fundal

INNA este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Cântăreața se bucură de o carieră muzicală de succes, iar colaborările cu artiști renumiți pe care le-a avut de-a lungul anilor, iar în acest caz îi putem reaminti pe J. Balvin, Pitbull, Sean Paul, celebrul rapper jamaican, Farina, o cunoscută cântăreață, actriță și compozitoare din Columbia sau Gromee, DJ și producător de top din Polonia, demonstrează acest lucru. Recent, INNA a avut parte de o realizare importantă pe plan profesional, potrivit revistei Elle.

Joi, 23 iunie, INNA a celebrat în cadrul unei petreceri cele 10.000.000.000 de stream-uri și views generate de artistă de-a lungul timpului. La evenimentul care a avut loc la Loft Diplomat au fost prezenți apropiații artistei, precum iubitul ei, Deliric, colaboratori, prieteni, dar și colegi artiști, cum ar fi The Motans, Nicole Cherry, Roxen, Antonia, Irina Rimes, Alina Eremia. Evenimentul a fost prezentat de Andrei Niculae.

În cadrul acestui eveniment, INNA a avut parte și de o surpriză. Cântăreața a fost luată prin surprindere cu un cadou fabulos. Mai exact, este vorba despre un Ferrari F8 Spider, potrivit sursei citate. În ceea ce privește tematica petrecerii, aceasta a fost aleasă în ton cu întreaga carieră a artistei și cu parcursul ei muzical până acum, despre care se poate spune că este precum o cursă de Formula 1.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Kendall Jenner și Devin Booker s-au despărțit după doi ani

Kendall Jenner și Devin Booker au decis să se despartă la scurt timp după ce au celebrat împreună căsătoria surorii ei Kourtney Kardashian cu Travis Barker în Italia. După doi ani de întâlniri, perechea s-a separat, potrivit unei surse, care a vorbit cu E! Știri. „Kendall și Devin s-au lovit recent de o perioadă dificilă și au fost despărțiți aproximativ o săptămână și jumătate”, a spus aceasta. Sursa a adăugat […]

today24 iunie 2022

0%