Actual

Inna este prima artistă din lume cu cele mai multe videoclipuri cu peste 1M vizualizări

today4 martie 2022

Fundal

Superstarul internațional INNA marchează o nouă reușită în carieră: la momentul actual este artista cu cele mai multe clipuri pe YouTube ce depășesc 1 milion de vizualizări din LUME!

Portofoliul impresionant al INNEI este comparabil cu cele mai mari nume din industria muzicală globală, dar începând de astăzi, INNA are 269 de videoclipuri pe YouTube ce depășesc 1 milion de vizualizări, iar acest număr o clasează pe prima poziție, conform Kworb. Pentru o mai bună înțelegere a acestei reușite, Arianna Grande are 268 de videoclipuri, Taylor Swift 231, Shakira 187, Katy Perry 168, iar Rihanna 119.

Sunt recunoscătoare pentru fiecare reușită din cariera mea și mă bucur că muzica mea a ajuns atât de departe, în viețile atâtor oameni cărora sper că le-am făcut viața mai frumoasă! Mulțumesc fanilor mei și echipei mele pentru susținere! Don’t let the music die!” a declarat INNA despre această nouă performanță.

Cea mai recentă colaborare – UP – împreuna cu superstarul jamaican Sean Paul atinge inimile fanilor din întreaga lume cu peste 70M vizualizări pe YouTube. Performanțele piesei UP au fost și în FM, piesa atingând poziția întâi pe radiourile din România, Bulgaria, Polonia, Rusia și Lituania. În același timp, în topurile Shazam a ajuns pe 44 Global, 4 Global Dance, 1 Russia Dance, 2 Turkey Dance, dar si poziția fruntașă în Bulgaria & Polonia, 2 Romania, 4 Rusia, plus peste alte 10 țări.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Nominalizările la Premiile Gopo 2022

"Babardeală cu bucluc sau porno balamuc" (r. Radu Jude), "Câmp de maci" (r. Eugen Jebeleanu), "Malmkrog" (r. Cristi Puiu), "Neidentificat" (r. Bogdan George Apetri) și "Otto Barbarul" (r. Ruxandra Ghițescu) sunt filmele care intră oficial în cursa pentru trofeul Gopo la categoria Cel mai bun film de lungmetraj. Performanțele creatorilor români din domeniul cinematografiei, arta care ne aduce de fiecare dată împreună, chiar și în cele mai încercate vremuri, vor […]

today4 martie 2022

0%