Life

INNA, primul artist român care a urcat pe scena de la Tomorrowland

today3 august 2022

Fundal

INNA a urcat pe scena de la Tomorrowland, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, în fața unui public numeros, de peste 200 000 de oameni, potrivit libertatea.ro. Este primul artist român care a fost prezent pe scena prestigiosului eveniment. A ajuns în Belgia cu un avion privat și s-a plimbat cu Ferrari.

Artista a participat la Tomorrowland 2022 la invitația lui Timmy Trumpet (DJ-ul numărul 9 în lume, conform Top 100 DJ Mag), alături de care va lansa în curând o piesă care a fost ascultată în premieră de cei prezenți la festival. Pe aceeași scenă se aflau și Dimitri Vegas și Like Mike, DJ-ii care sunt pe poziția numărul 5 în top 100 DJ Mag.

A fost o experiență fabuloasă, super cool, am trăit la intensitate maximă momentele de pe scenă, în fața unui public numeros, energic, iubitor de muzică electronică, alături de Timmy Trumpet, Dimitri Vegas și Like Mike”, a spus INNA. Tomorrowland este unul din cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, organizat anual în orașul belgian Boom, pe 16 scene aflate pe o suprafață de 75 de hectare, scena principală întinzându-se pe 160 de metri și cântărind 138 de tone. Mega producția se desfășoară timp de 3 weekenduri consecutive și este „vizitat” de peste 600 de mii de festivalieri. De-a lungul timpului, pe scena festivalului care este organizat din 2007 au urcat Tiesto, Afrojack, Avicii, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki sau Armin van Buuren.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Brad Pitt a plătit 40 de milioane de dolari pentru un conac istoric din California, vechi de 100 de ani

Brad Pitt și-a achiziționat un conac de 40 de milioane de dolari situat pe stâncile din Carmel, California. Actorul a achiziționat recent casa D.L. James House construită în 1918 și situată pe 2,51 acri în Carmel Highlands de-a lungul coastei centrale a Californiei, potrivit Wall Street Journal. Conacul de 3.000 de metri pătrați nu a fost niciodată listat public pentru vânzare și vândut în afara pieței la un preț de […]

today3 august 2022

0%