Administrație

Întâlnire de lucru cu conducerea ADR Sud Muntenia, în sala de şedinţe a Primăriei

today4 mai 2023

Fundal

Ieri, în sala de şedinţe a Primăriei, a avut loc o întâlnire de lucru cu conducerea ADR Sud Muntenia şi cu o parte a constructorilor care execută lucrările în cadrul proiectelor cu finanţare europeană POR 2014 – 2020. S-a făcut o analiză a stadiului de implementare al proiectelor, discuţiile vizând prezentarea problemelor întâmpinate de UAT Călăraşi şi constructori precum şi identificarea soluţiilor adecvate.

S-a subliniat necesitatea urgentării depunerii de către constructori a situaţiilor de lucrări, în vederea aprobării cererilor de rambursare cât mai repede de către ADR Sud Muntenia, evitându-se astfel eventualele blocaje financiare, a mentionat primarul Marius Dulce.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Președintele Consiliului Județean Călărași a verificat stadiul lucrărilor de la Spitalul Județean de Urgență

Ieri, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a fost prezent, împreună cu administratorul public, Bogdan Mihai dar și specialiștii din aparatul de specialitate din cadrul Consiliului Județean, pe cele două șantiere de la Spitalul Județean de Urgență "Dr.Pompei Samarian" pentru a verifica stadiul lucrărilor aflate în desfășurare. Proiectul „Creșterea eficienței energetice la corpurile A,B,C și D la Spitalul de Urgență Dr. Pompei Samarian Călărași”- Finanțat în cadrul Programului Operațional Regional […]

today4 mai 2023

0%