Life

Îți amintești de Lyle, Lyle Crocodile? El este Shawn Mendes acum

today23 iunie 2022

Fundal

Se pare că Shawn Mendes are voce de actor în sânge. Astăzi, Sony a lansat un teaser al viitorului lor film Lyle, Lyle Crocodile – bazat pe cartea pentru copii cu același nume, iar publicul este deja împărțit despre ce să creadă despre interpretarea lui Mendes a personajului titular.

Teaser-ul se deschide cu Lyle, interpretat de Mendes, cântând alături de standardul funk clasic al lui Stevie Wonder „Sir Duke”, lansând o execuție vocală hilară, reglată automat, care completează interpretarea iconică a lui Wonder. Incantațiile lui Lyle sunt suficient de puternice pentru a fi auzite clar până jos de doamna Primm, interpretată de Constance Wu, care tocmai se mutase în New York City cu familia ei.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Două tinere de la ”Flores Campi” au câștigat cinci premii la Festivalul „Hermannstadt Fest”

A X-a ediţie a Festivalului internaţional "Hermannstadt Fest", care s-a desfăşurat în perioada 16-19 iunie la Sibiu, în Habermann Markt, şi-a desemnat şi premiat câştigătorii duminică, 19 iunie. La manifestarea culturală anuală - care deja a devenit o tradiţie a municipiului Sibiu - au participat peste 100 de tineri din ţară şi din străinătate, scopul festivalului fiind promovarea calităţilor vocale, artistice şi creativ-muzicale ale tuturor tinerilor artişti care au urcat […]

today23 iunie 2022

0%