Life

Iubita lui Neymar este de acord ca acesta să o înșele, dar trebuie să respecte 3 reguli

today23 iunie 2023

Fundal

Neymar și iubita lui au convenit asupra unei liste de condiții care îi permit vedetei PSG să fie infidel, potrivit ziarelor din străinătate. Brazilianul s-a bucurat de extrasezonul fotbalistic în ultimele săptămâni și a împărtășit imagini cu escapade de pe tot globul – cum ar fi o excursie la meciul de play-off al lui Miami Heat.

Îl însoțește peste tot iubita lui, Bruna Biancardi, care a apărut în mai multe postări ale brazilianului pe rețelele de socializare în ultima vreme. Cuplul a confirmat recent că așteaptă un copil împreună, al doilea copil al starului PSG. Cu toate acestea, acum s-a raportat că cuplul are un „acord” în vigoare în cazul în care starul brazilian vrea să-i fie infidel lui Biancardi.

Cele trei condiții înseamnă că orice relație din exterior „trebuie să fie discretă”, că Neymar „trebuie să poarte prezervativ” și că „nu o poate săruta pe gură”. Se pare că fotbalistul este „liber să flirteze și să facă sex cu altă femeie”, scrie în angajament.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Profesor universitar emerit dr. Tudor AMZA își lansează ultimul volum publicat ”Potirul cu grâu”, la Călărași

Biblioteca Județeană Călărași organizează un eveniment cultural de excepție, întâlnirea cu General (r), Profesor universitar emerit dr. Tudor AMZA și lansarea ultimului volum publicat de acesta, ”Potirul cu grâu”. Invitați: *Prof. univ. dr. Otilia Sârbu, Secretar științific al Secției de Filologie și literatură, Academia Română; *Emilian Marcu, scriitor, Laureat al Academiei Române pentru literatură; *Profesor dr. preot Ion Buga; *Ică Sălișeanu, critic literar. Membru al Uniunii Scriitorilor din România, domnul […]

today23 iunie 2023

0%