Life

Iubitul Rihannei a fost arestat pe Aeroportul Internațional din Los Angeles

today21 aprilie 2022

Fundal

A$AP Rocky a fost reținut miercuri pe Aeroportul Internațional din Los Angeles în legătură cu o împușcătură din noiembrie 2021, a confirmat poliția aeroportului din Los Angeles.

Rocky, al cărui nume real este Rakim Mayers, sosea cu un avion privat din Barbados, unde fusese în vacanță cu Rihanna, iubita lui. Cei doi așteaptă împreună un copil.

Avocatul lui Rocky, Alan Jackson, a confirmat pentru NBC News că acesta a fost arestat. Într-o declarație, LAPD a scris: „Pe 6 noiembrie 2021, în jurul orei 22:15, a avut loc o ceartă între doi cunoscuți în zona Selma Avenue și Argyle Avenue, în zona Hollywood. Suspectul a început să tragă cu o armă în victimă. Aceasta a suferit o vătămare ușoară în urma incidentului și ulterior a solicitat îngrijiri medicale. În urma împușcăturii, suspectul și doi bărbați au fugit din zonă pe jos.”

Detectivii au lucrat pentru a investiga și a stânge informațiile care au ajutat la identificarea suspecților implicați. Suspectul a fost identificat ca fiind Rakim Mayers, în vârstă de 33 de ani, un rezident din Los Angeles, cunoscut și sub numele de artistul muzical A$AP Rocky.

Ofițerii LAPD l-au arestat pe Mayers pentru asalt cu o armă mortală (armă de foc) pe Aeroportul Internațional Los Angeles. Acest caz va fi prezentat biroului procurorului districtual al județului Los Angeles pentru a fi examinat.

Într-un caz foarte mediatizat din 2019, A$AP Rocky și alți doi bărbați au fost închiși în Suedia pentru câteva săptămâni, sub acuzații de agresiune; în timp ce procurorii ceruseră instanței să impună o pedeapsă de șase luni, bărbații au susținut autoapărare și au fost eliberați după aproape o lună de închisoare.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Rosalia anunță un turneu mondial cu noul album „Motomami”

Cântăreața spaniolă Rosalia a anunțat un turneu mondial „Motomami”, care se lansează în Spania, în iulie și acoperă un total de 46 de spectacole în 15 țări din Europa, America de Nord și America Latină și va vedea ea în restul anului. „Motomami” este și al treilea album al Rosaliei, „un album la fel de inovator din punct de vedere muzical așa cum am auzit în ultimul an. O găsește […]

today19 aprilie 2022

0%