Life

J Balvin și-a amânat turneul „Jose” din America de Nord

today13 aprilie 2022

Fundal

J Balvin și-a amânat mult așteptatul turneu „Jose”, care era programat să fie lansat săptămâna viitoare în San Antonio, invocând „provocări neprevăzute de producție” legate de Covid.

Turneul de șase săptămâni era programat să traverseze America de Nord înainte de a se încheia în Puerto Rico pe 4 iunie. De asemenea, era programat să apară la Viva LA Music Festival din Los Angeles pe 25 iunie. O privire rapidă la Ticketmaster arată un număr mare de bilete nevândute în multe locații din turneu; de asemenea, a fost implicat într-o ceartă lungă și complicată cu rapperul portorican Residente.

Balvin, care a lansat recent două melodii cu Ed Sheeran, „Sigue” și „Forever My Love”, este renumit pentru turneele de concerte elaborate și uimitoare, cum ar fi turneul său „Arcoiris” din 2019, care a uimit publicul de la Coachella și apoi a călătorit prin lume.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Bad Bunny, Anitta și Becky G au contribuit la creșterea veniturilor în muzica latină din SUA

Veniturile din muzica latină din SUA au crescut în 2021, cu o creștere uriașă de 35%, până la 886 de milioane de dolari – cea mai mare cifră din istorie, înainte de ajustarea pentru inflație – potrivit unui nou raport RIAA publicat marți. Numărul a depășit cu mult rata de creștere generală a veniturilor din muzica înregistrată, care au crescut cu 22%, conform raportului de sfârșit de an al RIAA, […]

today13 aprilie 2022

0%