Life

J Balvin va urca pe scena Untold, în ultima zi a festivalului

today28 iulie 2022

Fundal

J Balvin, regele reggaetonului, câștigător a trei premii Grammy și unul dintre cei mai ascultați artiști de pe planetă, va susține un concert pe scena principală UNTOLD în ultima zi a festivalului, potrivit iconcert.ro. Cea dea șaptea ediție a festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 4-7 august 2022 la Cluj-Napoca.

J Balvin este omul din spatele celui mai urmărit videoclip al unui artist latino din toate timpurile pe platforma YouTube, iar melodii precum „Tranquilla”, „Mi gente”, „Ay Vamos” au de asemenea miliarde de vizualizări pe toate platformele de muzică.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

De ce nu este indicat să cumperi fructe tăiate din magazin

Cumpărarea de fructe tăiate sau tăiate în bucăți, dacă nu sunt refrigerate în magazin și dacă lanțul frigorific este întrerupt în timpul transportului spre casa, poate fi dăunătoare pentru sănătate, deoarece facilitează dezvoltarea microorganismelor capabile să provoace toxiinfecții alimentare. Acest lucru se datorează faptului că, lăsând pulpa fructului neacoperită, este mai probabil ca aceasta să fie contaminată, potrivit foodstory.ro. "Fructul are o protecție naturală, care este coaja, iar în momentul […]

today28 iulie 2022

0%