Life

Jada Pinkett Smith se pregătește să spună povestea vieții sale, prin intermediul unei cărți

today7 octombrie 2022

Fundal

Jada Pinkett Smith nu s-a ferit niciodată de o conversație sinceră, iar acum o duce la următorul nivel cu viitoarea ei carte. Sursele au dezvăluit că actrița își va publica memoriile cu Dey Street Books, carte care urmează să fie lansată în toamna anului 2023. Soțul ei Will Smith a publicat una în noiembrie 2021, intitulat Will.

Într-un comunicat de presă, s-a scrismemoriile vor dezvălui unele dintre cele mai profunde aspecte ale vieții ei, de la creșterea ei din Baltimore până la căsătorie și maternitate.

Acesta a afirmat că memoriile „detaliază lecțiile învățate în cursul unei călătorii dificile, dar captivante – o plimbare cu rollercoaster, din adâncurile depresiei sinucigașe până la culmile redescoperirii personale și sărbătorirea puterii feminine autentice”. Cartea se pregătește să fie destul de revelatoare, promițând o abordare „fără bariere” a vieții ei de la bun început până la nivelul actual de faimă.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Justin Bieber amână toate concertele turneului „Justice” de anul viitor

După anularea turneelor ​​sale în America de Sud, Africa de Sud și Asia, Justin Bieber și-a amânat toate concertele rămase din turneul mondial „Justice” până la o dată nespecificată „anul viitor”. Anunțul, care a fost făcut prin intermediul paginii oficiale de Instagram spune că „deținătorii de bilete vor fi informați cu privire la următorii pași pe măsură ce apar actualizări”. Turneul, care inițial era programat să se lanseze în 2020, […]

today7 octombrie 2022

0%