Life

Jada Pinkett Smith vorbește deschis despre altercația lui Will Smith cu Chris Rock

today2 iunie 2022

Fundal

Jada Pinkett Smith a făcut în sfârșit declarația mult așteptată pe care fanii au dorit să o audă cu privire la incidentul neplăcut de la Oscar dintre soțul ei, Will Smith, și comediantul Chris Rock. Vedeta a vorbit deschis după decernarea Premiilor Academiei, dezvăluind fanilor planurile de vindecare ale familiei ei. Iar acum a vorbit în direct la Red Table Talk, dezvăluindu-și dorințele ei atât pentru Will, cât și pentru Chris.

Ea nu a ezitat să se adreseze camerei chiar la începutul episodului pentru a spune: „Despre noaptea Oscarului. Speranța mea cea mai profundă este ca acești doi bărbați inteligenți și capabili să aibă ocazia să se vindece, să vorbească despre asta și să se împace.” Pe scurt, Jada a rugat telespectatorii: „Cu starea lumii de astăzi, avem nevoie de amândoi, mai mult ca niciodată”.

Actrița a încheiat declarația dezvăluind planurile familiei ei de a trece peste incident, spunând: „Până atunci, Will și cu mine continuăm să facem ceea ce am făcut în ultimii 28 de ani, chestia asta numită viață împreună. Vă mulțumesc pentru ascultare.”, a declarat Jada.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Avril Lavigne povestește despre copilăria ei

Avril Lavigne a crescut în orășelul Napanee, care la acea vreme găzduia doar aproximativ 5.000 de oameni, iar într-un nou interviu pentru ziarul britanic The Guardian, Avril a făcut câteva comentarii despre copilăria ei. Avril a împărtășit: „Terminasem liceul și voiam doar să fac rock. Îmi plac chitare puternice, tobe live... Voiam să scriu despre lucruri nebunești, emoții nebunești, lucruri bune și rele." Ea a explicat că cea mai mare […]

today2 iunie 2022

0%