Life

Jason Momoa este din nou singur. A fost confirmată despărțirea de Eiza González

today15 iunie 2022

Fundal

Jason Momoa revine pe piață! La doar o lună după ce s-a dezvăluit că se întâlnește cu actrița Eiza González, People Magazine relatează că s-au despărțit deja. Zvonurile au apărut în luna mai despre relația de cuplu, care ar fi început în februarie, după ce actorul a ieșit discret în sprijinul fostei sale iubite, mergând pe covorul roșu al premierei Ambulance, în care aceasta joacă alături de Jake Gyllenhaal.

O sursă care a dezvăluit că motivul despărțirii lor a fost că cei doi nu sunt atât de compatibili pe cât ar fi crezut inițial. Un purtător de cuvânt al lui Jason a confirmat prima dată relația în mai spunând: „Se întâlnesc. Lui îi pasă de ea. Este într-un loc grozav, lucrând la Fast X”.

Când a fost dezvăluit pentru prima dată că cei doi se întâlneau, sursele au spus: „În acest moment, nu este o relație, amândoi văd încotr-o se îndreaptă… Au petrecut timp împreună când au putut între programele lor aglomerate”. Fanii actorului Aquaman au fost în alertă despre starea relației sale după divorțul său de Lisa Bonnet, după ce a fost căsătorit din 2017 până în 2022.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Județean Călărași sprijină campania de donare a sângelui

Astăzi, 14 iunie, este Ziua Mondială a Donatorului de Sânge și este o zi de conştientizare a nevoii permanente de sânge şi componente sanguine,de recunoştinţă faţă de donator. Consiliul Județean Călărași sprijină campania de donare a sângelui, implicându-se activ în cadrul acesteia. Astfel, Președintele Instituției Călărășene Vasile Iliuță a donat sânge în această zi de mare importanță, potrivit canalsud.ro.

today14 iunie 2022

0%