Life

Jay-Z și Beyoncé au plătit 200 de milioane de dolari pe o proprietate în Malibu

today23 mai 2023

Fundal

Jay-Z și Beyoncé și-au cumpărat un nouă casă în Malibu, California, pe care a plătit-o în numerar, a scris luni TMZ.

Cuplul de cântăreți a plătit 200 de milioane de dolari pe proprietate, ceea ce a făcut-o oficial cea mai scumpă casă cumpărată vreodată în stat.

De asemenea, se spune că contractul este al doilea cel mai scump din istoria imobiliarelor americane, deoarece un apartament din New York s-a vândut anterior pentru 238 de milioane de dolari.

Surse apropiate tranzacției imobiliare au declarat pentru presa că familia Carter a cumpărat casa de la William Bell, unul dintre cei mai mari colecționari de artă din lume căruia i-a luat aproape 15 ani să construiască conacul.

Proprietatea de 30.000 de metri pătrați a fost proiectată de maestrul arhitect japonez Tadao Ando, care s-a aflat și în spatele conacului de 57,3 milioane de dolari pe care Kanye West l-a achiziționat în timpul divorțului său de Kim Kardashian.

 

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu din Călărași marchează Ziua Copilului

Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu din Călărași și Consiliul Județean Călărași marchează Ziua Copilului. Cu o zi mai devreme, pe 31 mai, între orele 13.00-15.00, în fața bibliotecii va fi organizată o expoziție Cărțile copilăriei de ieri și de azi, de asemenea va fi organizat un atelier creativ Brățările copilăriei, desene cu nisip colorat, atelier de lectură Prietenie… pe o sfoară. Toți copiii, cu mic cu mare sunt invitați la acest […]

today23 mai 2023

0%