Life

Jennifer Lopez a dansat pe mese la petrecerea ei de 54 de ani

today3 august 2023

Fundal

Jennifer Lopez a fost văzută dansând pe o masă la petrecerea de 54 de ani. Actrița „Marry Me” a uimit într-o rochie argintie fără spate, în timp ce și-a scuturat prada la melodia de succes a lui Lizzo „About Damn Time” în timpul sărbătorilor.

Vedeta a împărtășit mai multe detalii despre petrecerea ei, care a fost găzduită de soțul ei, Ben Affleck, la noul lor conac din Beverly Hills, achiziționat de 60 de milioane de dolari.

Toți copiii au fost acolo, a fost o zi superbă plină de soare și perfectă pentru o petrecere la piscină!!” a scris ea într-un comunicat.

M-am simțit atât de apreciată de cei dragi și sunt extrem de recunoscătoare să fiu unde sunt astăzi, în acest moment al călătoriei vieții mele cu atât de mulți oameni frumoși și grijulii cărora să le împărtășesc gândurile mele. Vă doresc tuturor aceeași dragoste și fericire de ziua voastră și întotdeauna!!!”. Lopez a împlinit 54 de ani pe 24 iulie.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Prințul Harry și Meghan Markle neagă zvonurile privind despărțirea

Prințul Harry și Meghan Markle au purtat ținute asortate într-un nou videoclip lansat miercuri pe site-ul lor Archewell, în urma zvonurilor de despărțire care au circulat în jurul ducelui și ducesei în ultimele luni. În clip, Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, poartă bluză fără mâneci de la Bleusalt (140 USD) și fusta asortată de culoarea cămilului (162 USD). Mama a doi copii a adăugat o pereche […]

today3 august 2023

0%