Life

Jennifer Lopez a împărtășit fanilor fotografii nemaivăzute cu gemenii ei

today24 februarie 2023

Fundal

Jennifer Lopez a oferit fanilor imagini cu gemenii ei Emme și Max, dar și cu soțul ei, Ben Affleck. Pentru a marca cea de-a 15-a aniversare a copiilor ei, JLo a împărtășit un videoclip cu momente din viața lor.

La mulți ani nuci de cocos frumoși și strălucitori”, a subtitrat ea videoclipul; nuci de cocos este porecla pentru gemeni.

„Sunt atât de mândră de voi amândoi din toate punctele de vedere. Aduceți atât de multă bucurie și fericire în inima și sufletul meu. iubesc dincolo de veșnicie, LA MULȚI ANI”, a continuat vedeta de 53 de ani.

Una dintre imagini îl arăta și pe Ben ținându-l pe Max adormit în timpul unei plimbări cu mașina, în timp ce montajul includea și imagini cu ei și cu tatăl lor Marc Anthony. Jennifer și Marc, s-au căsătorit în 2004 și s-au despărțit în 2011, dar sunt în relații bune.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Rihanna va cânta la Oscar

Rihanna va interpreta piesa nominalizată la Oscar „Lift Me Up” din „Black Panther: Wakanda Forever” la cea de-a 95-a ceremonie a Premiilor Oscar, au anunțat producătorii executivi și showrunneri Glenn Weiss și Ricky Kirshner. Găzduită de Jimmy Kimmel, ceremonia de Oscar va fi transmisă în direct pe ABC și va fi difuzată pe canale din întreaga lume duminică, 12 martie. Piesa „Lift Me Up” interpretată de Rihanna, Ryan Coogler și Ludwig […]

today24 februarie 2023

0%