Life

Jennifer Lopez a pozat nud la 53 de ani

today26 iulie 2022

Fundal

Jennifer Lopez a împlinit duminică 53 de ani și a sărbătorit această ocazie dezbrăcându-se, pentru a lansa cea mai recentă afacere, JLo Body by JLo Beauty.

Am vârsta pe care o am, dar mă simt uimitor și mai fericită ca oricând”, a spus ea pentru People într-un nou interviu care promovează linia. „Simt de parcă sunt la pauză acum și abia încep.”

Cântăreața a anunțat pentru prima dată știrea prin buletinul ei informativ „On The JLo”, spunându-le fanilor că a lansat un produs care să evidențieze cel mai bun „atu” al tuturor – un nou „Balsam pentru pradă țintit FIRM + FLAUNT™,” 65 USD.

Mai târziu, pe Instagram, Lopez a distribuit un videoclip sexy de campanie în care a prezentat-o ​​promovând produsul nud. Balsamul își propune să întărească aspectul pielii în zonele vizate, cum ar fi fundul, șoldurile și coapsele.

Toată această îngrijire și atenție o acordăm pielii de pe față, dar uneori neglijăm corpul. A fost important pentru mine să creez o rutină de îngrijire a pielii pentru ca organismul să răspundă nevoilor sale specifice și unice și am început cu fundul”, a explicat ea.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Taxiuri fără șofer, în curând, în China

Gigantul tehnologic chinez Baidu a dezvăluit următorul vehicul care se va alătura serviciului său de taxi autonom, Apollo Go. Se spune că noul său model, Apollo RT6, are abilitățile rutiere ale unui șofer cu 20 de ani de experiență. Conform reglementărilor chineze, mașinile autonome necesită încă prezența unui șofer de siguranță. Dar într-o zi, spune Baidu, volanul detașabil al lui RT6 ar putea fi înlocuit cu scaune suplimentare, automate, birouri […]

today26 iulie 2022

0%