Life

Jennifer Lopez a urcat din nou pe scenă alături de fiica ei Emme

today20 iunie 2022

Fundal

Jennifer Lopez a cântat din nou cu fata ei, Emme, în vârstă de 14 ani, numindu-o „partenera ei favorită de duet”. Evenimentul a avut loc pe Stadionul Dodgers din Los Angeles, pentru Gala Blue Diamond a Fundației Los Angeles Dodgers. Evenimentul strânge bani pentru educație, asistență medicală și probleme legate de persoanele fără adăpost din oraș. Fanii au surprins clipuri ale melodiei lor, „A Thousand Years” ale Christinei Perri și le-au distribuit pe rețelele sociale.

În videoclipuri, Lopez poartă pantaloni cu talie înaltă, de culoare verde aprins, cu un sutien și o haină lungă turcoaz cu pene. Emme poartă pantaloni scurți roz și o cămașă asortată cu o șapcă mare de baseball și cizme negre.

Ultima dată când am cântat împreună a fost pe un stadion mare ca acesta și o rog să cânte cu mine tot timpul și nu o face”, a spus Lopez.

Emme este unul dintre gemenii lui J.Lo, aceasta are un frate pe nume Max. Emme a cântat cu mama ei la Super Bowl Halftime Show din 2020, un subiect al noului documentar Netflix Halftime al lui Lopez.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Loc de joacă pentru copiii din familii defavorizate, în comuna Dragoș Vodă

Primăria Comunei Dragoș Vodă a inaugurat, astăzi, 20 iunie a.c., un loc de joacă destinat copiilor care provin din familii monoparentale sau defavorizate. Spațiul de joacă a fost realizat cu sprijinul primăriei și va deservi Centrul de Zi pentru Primirea Copiilor Școlari și Preșcolari din localitate, după cum ne-a precizat edilul Ion Radu Aurel. “Astăzi, inaugurăm un mic spațiu de joacă la Centrul de Zi, de care vor beneficia copiii […]

today20 iunie 2022

0%