Life

Jennifer Lopez își alege dansatorii după semnul lor zodiacal

today31 august 2022

Fundal

Heather Morris, care a lucrat ca dansatoare profesionistă timp de mulți ani, susține că Jennifer Lopez a renunțat odată la dansatorii de la audițiile pentru unul dintre turneele ei, asta din cauza semnului lor astrologic.

Artista, în vârstă de 35 de ani, a susținut în podcastul „Just Sayin’ with Justin Martindale” că starul pop, în vârstă de 53 de ani, a intrat în sală după o zi lungă de audiții și a spus: „Vă mulțumesc mult, ați muncit atât de mult. Să ridice mâna, dacă există Fecioare în cameră, poți să ridici mâna?”

Morris a susținut că Lopez a șoptit ceva asistentului ei și le-a spus dansatorilor care erau Fecioare: „Vă mulțumesc mult pentru că ați venit”, dezvăluind că „dansatorii au fost nevoiți să plece după o zi întreagă de audiție pentru Jennifer Lopez”.

Glee Heather Morris este sigură că Jennifer Lopez nu își dorește să aibă aproape acest semn zodiacal, deoarece Fecioara este o zodie perfecționistă, care iubește planificarea și lucrurile organizate, iar JLo preferă haosul și agitația.

Morris a explicat cât de descurajantă ar putea fi o audiție de dans pentru a a trce mai departe. „Nu ești plătit, ești acolo de la 10 dimineața și dai o audiție până la ora 18”, a spus ea. „Nu primești niciun ban, iar oamenii te judecă tot timpul.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Lista animalelor de la ZOO Călărași care pot fi adoptate la distanță

Complexul de Agrement Dumbrava organizează ziua adopțiilor la ZOO! Sâmbătă, 3 septembrie, călărășenii sunt invitați la acest eveniment realizat în colaborare cu Serviciului Public Pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân Călărași, care se va desfășura în intervalul 9.30-13.30. Evenimentul are ca scop încurajarea adopțiilor câinilor fără stăpân și totodată lansează un nou concept pentru Zoo Călărași și anume: adopția la distanță. Astfel, vizitatorii grădinii vor avea șansa să plece acasă cu un cățel sau cu un certificat de părinte adoptiv al […]

today31 august 2022

0%