Life

Jennifer Lopez și Ben Affleck apar împreună într-o reclamă

today16 ianuarie 2023

Fundal

Ben Affleck și Jennifer Lopez au multe de sărbătorit săptămâna aceasta, după ce actorul Batman a încheiat o afacere uriașă de milioane de dolari. După ce a semnat cu Dunkin’ Donuts, se pare că Ben începe deja parteneriatul cu o reclamă nou-nouță, în care apare și soția sa, Jennifer.

Văzut săptămâna aceasta filmând într-o locație din Medford, cuplul iubit a părut să se comporte unul față de celălalt, în timp ce Ben, îmbrăcat în uniforma Dunkin’ Donuts, a fost văzut luând comanda lui JLo. Fanii speculează deja că viitoarea reclamă își va face debutul oficial la Superbowl în februarie 2023.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Ambulatoriul din Spitalul Judetean Călărasi va fi extins

Vineri, la Ministerul Sănătăţii a fost aprobat proiectul de extindere a Ambulatoriului din Spitalul Judetean de Urgenta Dr.Pompei Samarian Calarasi în valoare de 38 milioane de lei. Pe lângă înființarea unui nou laborator de analize și a unor noi cabinete de consultații, ambulatoriul va fi dotat cu un nou echipament de tip RMN. De asemenea, prin intermediul acestui proiect, se va realiza o parcare suspendată. „Acesta este un obiectiv care […]

today16 ianuarie 2023

0%