Life

Jennifer Lopez și Ben Affleck au plătit 60 de milioane de dolari pe un conac în Beverly Hills

today2 iunie 2023

Fundal

Jennifer Lopez și Ben Affleck au cumpărat un conac imens în Beverly Hills, California, pentru care au plătit 60,85 milioane de dolari, după aproape doi ani de căutare a cuibului lor perfect de dragoste.

Noua casă de 38.000 de metri pătrați a cuplului include 12 dormitoare, 24 de băi și un teren de baschet complet.

Cântăreața „On the Floor”, în vârstă de 53 de ani, și câștigătorul Oscar, în vârstă de 50 de ani, au plătit în numerar, potrivit TMZ, și au încheiat de fapt o afacere, deoarece proprietatea fusese listată pentru 135 de milioane de dolari în 2018, înainte de a fi redusă la 75 de milioane de dolari.

Conacul „proaspăt reconstruit” se află pe o proprietate de cinci acri și are vedere la „vederi magnifice la munte”, conform listei sale. „Proiectat și construit cu un gust impecabil, imobilul sofisticat și elegant infuzează tehnologia actuală cu camere rafinate”, se arată în document.

Deoarece J.Lo este cunoscută pentru că ține pasul cu fitness-ul, este posibil să fi fost atrasă de „complexul sportiv de interior unic în interior” al reședinței, care include o sală de sport completă, terenuri de baschet și pickleball, un ring de box și un lounge sport și bar.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

1 Iunie a fost o zi specială pentru copiii Centrului de Servicii Sociale Perișoru

1 Iunie a fost o zi specială pentru copiii Centrului de Servicii Sociale Perișoru. Activitățile au început de dimineață cu vizionarea filmului "Spărgătorul de nuci" oferit de Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, apoi copiii au vizitat Grădina ZOO și s-au integrat în jocurile din Parcul Dumbrava. Copiii cu dizabilități din cadrul Centrului de Recuperare de Zi Măgureni au fost prezenți și ei în Parcul Dumbrava transformat ieri în […]

today2 iunie 2023

0%