Life

Jennifer Lopez și Ben Affleck, îndrăgostiți ca în prima zi, chiar și după un an de la căsătorie

today22 august 2023

Fundal

Jennifer Lopez și Ben Affleck au sărbătorit un an de căsătorie, împărtășind fotografii nemaivăzute până acum de la sărbătoarea lor extravagantă a nunții din Georgia.

Astăzi cu un an”, cântăreața „On The Floor”, în vârstă de 54 de ani, a subtitrat o fotografie de Instagram, duminică, în care a fost văzută sărutându-și soțul, în vârstă de 51 de ani, în timpul nunții lor din august anul trecut.

La nuntă, J.Lo a purtat o rochie albă, sexy, fără spate, drapată în șiruri de perle. Avea părul întins într-un coc elegant, care le permiteau cerceilor de perle să strălucească.

Lopez a distribuit și o altă fotografie în care cuplul fericit a fost văzut chicotind în timp ce Affleck o ținea pe mireasă în brațe.

Alături de fotografii, Lopez a împărtășit și o poezie emoționantă pe care a scris-o pentru actorul „Gone Girl”.

Dragă Ben, stând aici singur / Privind la inelul meu / Mă simt copleșit / Mă face să vreau să cânt și să cânt / Cum am ajuns aici / Fără a derula înapoi / Oh, măi / Aceasta este viața mea… Jennifer.”

Ea a adăugat hashtag-urile, „#DearBenPartII” și „#ThisIsMeNow”, referindu-se la viitorul ei album „This Is Me… Now”, care urmează să fie lansat anul acesta.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți pentru a doua oară

Rihanna și A$AP Rocky și-au intrat în rolurile de părinți pentru doi copii. Câștigătoarea Grammy a dat naștere celui de-al doilea copil, un băiețel, relatează TMZ. Potrivit publicației, cei doi l-au întâmpinat pe micuț pe 3 august la Los Angeles. Numele nou-născutului nu a fost încă dezvăluit – dar se pare că începe cu „R” la fel ca fratele său mai mare, RZA. Rihanna, în vârstă de 35 de ani, […]

today22 august 2023

0%