Life

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit la Las Vegas

today18 iulie 2022

Fundal

Cântăreața Jennifer Lopez și actorul Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas, după ce cuplul a reaprins o poveste de dragoste la aproape 20 de ani după ce s-au întâlnit pentru prima dată.

Cuplul și-a anunțat căsătoria printr-un comunicat de presă în care au dezvăluit că au zburat în orașul deșert din Nevada pentru a obține un permis de căsătorie și s-au căsătorit sâmbătă seara la o capelă, potrivit People Magazine.

“Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se dovedește că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare. Exact ceea ce ne-am dorit”, a spus Lopez în buletinul informativ, potrivit presei din SUA.

Comunicatul de presă a fost semnat „Doamna Jennifer Lynn Affleck”, a informat The Los Angeles Times, indicând o schimbare a numelui. Un act de căsătorie a fost obținut pe numele lor din comitatul Clark din data de sâmbătă, 16 iulie, potrivit unui document postat online de grefierul județean.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Lansare de carte la Biblioteca Județeană ”Alexandru Odobescu”

Biblioteca Județeană ''Alexandru Odobescu'' din Călărași organizează un eveniment cultural, cu sprijinul Consiliului Județean Călărași, prilejuit de apariția romanului de dragoste UMBRA TRECUTULUI, al tinerei autoare călărășene IULIANA ȘANDRU. După debutul din acest an, cu volumul de poezii ”Rătăciri”, tânăra pasionată de artele frumoase - pian, desen, poezie, teatru va vorbi despre volumul recent ieșit din lumina tiparului. ”De fiecare dată când scriu, îmi dau voie să fiu plină de […]

today15 iulie 2022

0%