Life

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit religios. Ce ținute au purtat cei doi

today22 august 2022

Fundal

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit a doua oară la o lună după ceremonia secretă din Las Vegas. Cei doi au organizat o petrecere ce se întinde pe trei zile, potrivit elle.ro. TMZ a raportat încă de luna trecută că evenimentul va avea loc pe proprietatea lui Ben Affleck din Riceboro, Georgia, pe care actorul a cumpărat-o în urmă cu câțiva ani pentru suma de 8 milioane de dolari.

Cele trei zile de „celebrare intimă pentru familie și prieteni” au început cu o cină de repetiție vineri. Ceremonia propriu-zisă a avut loc sâmbătă, iar cuplul și-a încheiat weekendul cu un grătar și un picnic duminică alături de cei dragi.

Jennifer Lopez, în vârstă de 53 de ani, a purtat o superbă rochie couture Ralph Lauren personalizată, făcută în Italia, cu o trenă spectaculoasă, iar sursele susțin că revista Vogue va documenta călătoria ei vestimentară pentru acest weekend. Ben Affleck a purtat un tuxedo alb cu pantaloni negri și din imaginile surprinse de paparazzi se poate observa și că ceilalți invitați la eveniment au purtat ținute albe.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu stâpân, în Călărași

Asociația PED AID-ROMANIA, cu sediul în Germania, coordonată de Carmen Ringelings, cu sprijinul Primăriei Călărași, prin Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân, oferă campanie gratuită de sterilizare pentru câinii cu stăpân, la sediul din str. Varianta Nord, Nr. 36 E, Călărași. Aceasta va avea loc în data de 17 septembrie 2022. Pentru informații și programări, puteți suna la următoarele numere de telefon: 0242/313.300; 0725/227.617.

today22 august 2022

0%