Life

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit a doua oară, după 18 ani

today11 aprilie 2022

Fundal

Jennifer Lopez a postat un video pe site-ul său în care plânge și își privește inelul de logodnă. Actrița și cântăreața în vârstă de 52 de ani pare vizibil emoționată în filmarea publicată pe site-ul său, potrivit eva.ro. Ea poate fi auzită spunând în șoaptă „Sunt perfectă”, în melodia care însoțește videoclipul. Jennifer și Ben au mai fost logodiți în urmă cu 18 ani, în anul 2004.

Fanii lor au fost șocați și în același timp încântați când cele două staruri și-au refăcut relația în mai 2021, la 17 ani după ce și-au anulat logodna. În luna aprilie a anului trecut, Jennifer a confirmat că s-a despărțit de fostul sportiv Alex Rodriguez, după o relație de patru ani, timp în care au fost logodiți doi ani.

La jumătatea lunii mai, Jennifer a petrecut timp în Los Angeles cu Ben, ceea ce a dus la apariția zvonurilor că cei doi actori și-au refăcut relația. Ei și-au confirmat relația printr-o postare pe Instagram în luna iulie, cu ocazia zilei de naștere a lui Jennifer.

Lopez și Affleck au format prima dată un cuplu la începutul anului 2002, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al filmului „Gigli”. În noiembrie 2002 s-au logodit, Ben cerând-o în căsătorie pe Jennifer cu un inel cu diamant roz de 6,1 carate, montat în aur roz de 18 carate și platină.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Mark Zuckerberg își creează propria monedă numită „Zuck Bucks”

Mark Zuckerberg, în vârstă de 37 de ani, intenționează să lanseze monede și jetoane digitale pentru a-și spori firma Meta, pe măsură ce popularitatea Facebook și Instagram scade. Dar probabil că nu va fi o criptomonedă. Se pare că preferă un fel de token în aplicație pe care îl pot controla central, similar celor din jocul Roblox. Moneda robux a Roblox a ajutat veniturile să crească la 1,9 miliarde USD/1,5 […]

today8 aprilie 2022

0%