Life

Jennifer Lopez spune că nimic nu este mai frumos decât construirea unei familii cu Ben Affleck

today14 iunie 2022

Fundal

Jennifer Lopez așteaptă cu nerăbdare viața de căsătorită cu Ben Affleck și îmbinarea celor două familii, dar triește din plin prezentul. În timpul unei apariții la Good Morning America de joi, cântăreața nu s-a putut opri să vorbească despre cât de „împlinită” este relația ei reaprinsă cu actorul și despre cum petrec amândoi „cel mai bun timp” din viața lor. Ea a explicat: „Îmi iubesc cariera, dar nimic nu este mai împlinitor pentru mine decât să îmi pot construi familia cu cineva pe care îl iubesc profund și care este la fel de dedicat familiei și unul altuia.” Ea a continuat spunând că, deși „iubește ideea viitorului și ceea ce putem crea”, ea încă își dorește cu adevărat „să savureze momentul”.

În mai, o sursă a mărturisit pentru Us Weekly că „Jennifer spune că nu se grăbește să se căsătorească, dar prietenii ei cred altceva. Adevărul este că, dacă Ben ar fi vrut să facă asta în această vară, ea ar fi încântată. Însă, mai important decât ceremonia în sine este „înlăturarea formalităților, astfel încât să își poată începe călătoria ca bărbat și soție mai devreme decât mai târziu”.

Lopez și Affleck s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale filmului lor din 2002, Gigli, când cântăreața era încă căsătorită cu cel de-al doilea soț al ei, Cris Judd. În acea vară, Lopez a cerut divorțul și perechea a început să se întâlnească public la scurt timp după. Până în noiembrie, Affleck a cerut-o în căsătorie, dar cuplul a decis în cele din urmă să-și anuleze nunta din septembrie 2003 din cauza „atenției excesive a presei”, despărțindu-se oficial în ianuarie anul următor. Deși amândoi s-au căsătorit și au divorțat de alte persoane, perechea s-a reîntâlnit la începutul lui 2021, cumpărând împreună un conac de 50 de milioane de dolari în martie și logodindu-se pentru a doua oară în aprilie anul acesta.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Piesa de teatru “Caragiale de vină!” se joacă astăzi la Călărași

Sala de spectacole “Barbu Știrbei” a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași va găzdui astăzi, 14 iunie 2022, de la ora 19:00, piesa de teatru “Caragiale de vină!”. De fiecare dată când ne descoperim cu musca pe căciulă, cel mai simplu este să dăm vina pe ceilalți. La scară istorică, “vinovatul” pare a fi nenea Iancu. Privirea lui ne “ceartă” și azi. Dar nu oglinda lui e defectă, ci […]

today14 iunie 2022

0%