Life

Jennifer Lopez vrea să lucreze din nou cu Ben Affleck, pe micul ecran

today2 decembrie 2022

Fundal

Jennifer Lopez și Ben Affleck au spus în sfârșit „I Do” în iulie, după o întârziere de aproape 20 de ani – iar cântărețul nu a pierdut timp să se gândească la noul lor viitor împreună.

Jenny din The Block are multe melodii de succes și succese la box-office pe numele ei, dar ea a recunoscut că i-ar plăcea să lucreze din nou cu soțul ei pe marele ecran – iar proiectul pe care l-ar alege pentru ei ar putea fi unul destul de mare.

În Vogue’s 73 Questions, Jennifer a fost întrebată la care dintre filmele ei „și-ar dori cel mai mult să facă o continuare” și, fără ezitare, Gigli.

Filmul, lansat în 2003, i-a jucat pe Jennifer și Ben, dar a fost, din păcate, un eșec de box office. Cu toate acestea, decizia ei de a-l revedea probabil că are mai mult de-a face cu faptul că în timpul filmărilor ea și Ben s-au îndrăgostit.

Cuplul a început să se întâlnească în vara anului 2002 și s-a logodit în noiembrie a aceluiași an. Ei urmau să se căsătorească în septembrie 2003, dar au anulat nunta din cauza atenției excesive a presei. S-au despărțit în ianuarie 2004, când Ben a anulat logodna.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Piesa „Levitating” îi aduce lui Dua Lipa premii importante

Al doilea album din 2020 al lui Dua Lipa, „Future Nostalgia”, este plin de hituri dance-pop, dar nu avut avut succesul piesei „Levitating”. Una dintre cele două melodii de pe album care vor fi certificate cvadruplu de platină de către RIAA, „Levitating” a strâns 1,3 miliarde de streamuri, 539.000 de vânzări și un audiență difuzată de peste 5 miliarde de ascultători, per Luminate. A fost numită melodia Billboard cu numărul […]

today2 decembrie 2022

0%