Life

Jessie J este însărcinată la un an după ce a suferit un avort spontan

today9 ianuarie 2023

Fundal

Jessie J așteaptă un copil, la un an după ce a suferit în mod tragic un avort spontan. Starul pop în vârstă de 34 de ani a făcut anunțul pe Instagram vineri, într-un clipuri în care a apărut cu burtica de gravidă.

Sunt atât de fericită și îngrozită să împărtășesc asta în sfârșit. Te rog, fii blând cu mine”, a subtitrat Jessie videoclipul emoționant, care avea pe fundal cântecul ei „Sunflower”.

Ea a adăugat apoi: „Sincer, fata asta vrea doar să plângă urât în public, mâncând un murături acoperite cu ciocolată, fără întrebări”. Jessie a vorbit deschis despre faptul că încearcă să rămână însărcinată de peste un an.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

2023: Anul iepurelui de apă

Pe 22 ianuarie ne vom lua rămas bun de la Anul Tigrului și vom intra în Noul An chinezesc cu un alt animal: Iepurele. Zodiacul chinezesc este un ciclu repetat de 12 ani în care fiecare an este reprezentat de un animal și de calitățile sale. Poate vă întrebați la ce ne putem aștepta în acest ciclu! În povestea despre originea zodiacului, toate animalele care aveau să devină animale zodiacale […]

today9 ianuarie 2023

0%