Life

Jim Carrey plănuiește să renunțe la cariera de actor

today4 aprilie 2022

Fundal

Jim Carrey plănuiește să renunțe la cariera de actor de comedie. Starul american a declarat într-o emisiune că „probabil” se va retrage în curând.

Ei bine, mă retrag. Da, probabil. Sunt destul de serios”, a spus Carrey, în vârstă de 60 de ani, în emisiunea „Access”, după ce a fost întrebat ce crede despre ideea lui Dolly Parton de a face un film împreună cu el.

Simt că – și probabil e ceva ce nu ai mai auzit vreo vedetă să spună vreodată – mi-e de ajuns. Am făcut destule. Este suficient”, a declarat actorul. Atunci când Kit Hoover, gazda emisiunii, a insistat dacă actorul vorbește serios, Carrey a explicat că trebuie să apară ceva cu totul extraordinar ca să-l facă să se răzgândească.

Depinde, dacă apar niște îngeri cu un scenariu scris cu litere de aur și îmi spun că este ceva foarte important, ce oamenii trebuie să vadă, poate voi continua. Dar vreau o pauză”, a adăugat starul. Vedeta din „Tăntălăul și Gogomanul” a spus apoi că are alte pasiuni de care vrea să se ocupe după ce renunță la cariera de actor.

Îmi place cu adevărat viața mea liniștită și chiar îmi place să pictez, îmi place viața mea spirituală”, a spus Carrey, potrivit Page Six. Cu toate acestea, el a adăugat că în cazul în care cântăreața Dolly Parton îl abordează în mod serios legat de un rol, o va asculta.

Sunt întotdeauna dispus să vorbesc cu Dolly”, a adăugat actorul, spunând despre starul country că este „un talent dintr-o altă lume, mai mare decât orice îți poți imagina”. Cel mai recent film al lui Jim Carrey este animația „Sonic the Hedgehog 2”, ce se va lansa luna aceasta, și ar putea fi și ultimul, dacă starul se va retrage.

Comentariile despre posibilitatea de a renunța la actorie vin la câteva zile după ce Carrey a criticat Hollywood-ul pentru că actorii din public l-au aplaudat pe Will Smith la Premiile Oscar, după ce l-a pălmuit pe Chris Rock.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Averea artistei Dua Lipa a crescut cu 5,5 milioane de lire sterline, în ciuda pandemiei și a proceselor

Dua Lipa nu lasă pandemia sau procesele să o deprime, deoarece cântăreața a reușit să adauge 5,5 milioane de lire sterline la averea ei uriașă de 28 de milioane de lire sterline, pe care o avea anul trecut. Valoarea activelor cântăreței în turneele sale a crescut la 32,5 milioane de lire sterline, în timp ce două dintre casele ei au ajuns la o valoare estimată de peste 50 de milioane […]

today1 aprilie 2022

0%