Life

Jim Carrey și-a scos la vânzare casa în care a locuit 30 de ani

today10 februarie 2023

Fundal

Jim Carrey este pregătit pentru un nou început, punând pe piață casa lui în care a locuit 30 de ani. Comediantul și-a listat recent casa din Los Angeles pentru 28,9 milioane de dolari, după ce a achiziționat inițial proprietatea pentru 3,8 milioane de dolari în 1994, ceea ce ar fi echivalent cu 7,71 milioane de dolari astăzi. Carrey a spus pentru Wall Street Journal, care a raportat prima știre, că a fost „un loc de vrăjire și inspirație” pentru el de-a lungul a „30 de ani foarte creativi și prosperi”.

El a continuat: „În fiecare seară bufnițele îmi cântau cântece de leagăn și în fiecare dimineață îmi sorbeam ceașca de cafea cu șoimii și păsările colibri, sub un pin bătrân uriaș.” Și într-o altă declarație despre motivul pentru care a decis să vândă casa după toți acești ani, el a explicat: „De trei decenii a fost un sanctuar pentru mine, dar acum nu petrec mult timp acolo și vreau ca altcineva să se bucure de ea, așa cum am făcut eu”.

Proprietatea de aproximativ 12.700 de metri pătrați, cu un singur etaj, în stil fermă, achiziționată chiar înainte de lansarea primului film de mare succes al actorului, Ace Ventura: Pet Detective.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Primarul Marius Dulce a semnat contractele de finanţare a două noi proiecte

Ieri, primarul Marius Dulce a semnat contractele de finanţare aferente proiectelor „𝐒𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐢𝐠𝐞𝐧𝐭 𝐚𝐥 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐢𝐧𝐝 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 𝐬̦𝐢 𝐬𝐦𝐚𝐫𝐭-𝐩𝐚𝐫𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐢̂𝐧 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐚̆𝐥𝐚̆𝐫𝐚𝐬̦𝐢” şi “𝐑𝐞𝐧𝐨𝐯𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐢𝐜𝐚̆ 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐚𝐭𝐚̆ 𝐚 𝐜𝐥𝐚̆𝐝𝐢𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐞- 𝐀𝐮𝐭𝐨𝐫𝐢𝐭𝐚̆𝐭̧𝐢 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐞- 𝐋𝐢𝐜𝐞𝐮𝐥 𝐓𝐞𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐀𝐮𝐭𝐨 𝐂𝐚̆𝐥𝐚̆𝐫𝐚𝐬̧𝐢 (𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭 𝐬̧𝐢 𝐜𝐚𝐧𝐭𝐢𝐧𝐚̆)“, ambele finanţate prin PNRR. 𝐒𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐢𝐠𝐞𝐧𝐭 𝐚𝐥 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐢𝐧𝐝 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 𝐬̦𝐢 𝐬𝐦𝐚𝐫𝐭-𝐩𝐚𝐫𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐢̂𝐧 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐚̆𝐥𝐚̆𝐫𝐚𝐬̦𝐢, finanţat în cadrul PNRR - Componenta 10 - Fondul Local, […]

today10 februarie 2023

0%