Neobișnuit

Job plătit cu 10.000 de dolari pentru găsirea numelui perfect

today29 aprilie 2022

Fundal

O căutare rapidă pe Google pentru „găsirea numelui perfect al bebelușului” vă va spune că proaspeții părinți sunt adesea supuși unui stres atunci când vine timpul să-și numească comoara. Părinții fac tot ce este necesar pentru a se asigura că micuțul lor are un nume predestinat pentru succes – chiar dacă asta înseamnă să plătești pe altcineva pentru a face treaba aceasta.

Taylor Humphrey, în vârstă de 33 de ani, din New York, are această meserie de a alege numele perfect pentru copilul dvs. pentru o taxă de început de 1.500 de dolari.

Numai în ultimul an, Humphrey a ajutat să numească peste o sută de copii, în timp ce viitorii părinți nehotărâți și-au aruncat deoparte cărțile cu nume pentru bebeluși în favoarea angajării ei pentru a crea o listă de nume.

Pe cât de ușor ar fi să folosești un generator de nume de bebeluș și să încasezi, Humphrey depune multă atenție și efort în alegerea numelui potrivit pentru fiecare copil în parte, printr-un proces care începe cu un chestionar și o investigație genealogică și se extinde pentru a găsi inspirație din filme, literatură, indicatoare stradale și tendințe actuale. Pentru 10.000 USD, ea se va aprofunda în informații pentru a găsi un nume care să completeze brandul de afaceri al părinților! Serviciile lui Humphrey nu se opresc aici, părinții o pot angaja ca doula lor.

Deși este ușor să spun că dau nume bebelușilor, munca mea este mult mai profundă și mai nuanțată decât atât”, a spus Humphrey pentru PEOPLE. „Slujba mea este să păstrez spațiu și să ofer sprijin spiritual, emoțional și fizic clienților mei pe măsură ce progresează prin tranziția majoră a vieții de a deveni părinte.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Top 10 cei mai bogați artiști muzicali din lume

Industria divertismentului este înfloritoare la nivel global și a produs vedete notabile. Cu toate acestea, dincolo de muzica lor, unii dintre aceste superstaruri sunt extrem de bogate. Lumea este plină de artiști muzicali, iar noi trupe sunt introduse în fiecare an. Unele țări sunt mai avansate în spațiul muzical decât altele din cauza înclinațiilor culturale sau doar a diferitelor forme de exprimare. India este o țară populară pentru cultura sa […]

today29 aprilie 2022

0%