Neobișnuit

Job plătit cu 10.000 de dolari pentru găsirea numelui perfect

today29 aprilie 2022

Fundal

O căutare rapidă pe Google pentru „găsirea numelui perfect al bebelușului” vă va spune că proaspeții părinți sunt adesea supuși unui stres atunci când vine timpul să-și numească comoara. Părinții fac tot ce este necesar pentru a se asigura că micuțul lor are un nume predestinat pentru succes – chiar dacă asta înseamnă să plătești pe altcineva pentru a face treaba aceasta.

Taylor Humphrey, în vârstă de 33 de ani, din New York, are această meserie de a alege numele perfect pentru copilul dvs. pentru o taxă de început de 1.500 de dolari.

Numai în ultimul an, Humphrey a ajutat să numească peste o sută de copii, în timp ce viitorii părinți nehotărâți și-au aruncat deoparte cărțile cu nume pentru bebeluși în favoarea angajării ei pentru a crea o listă de nume.

Pe cât de ușor ar fi să folosești un generator de nume de bebeluș și să încasezi, Humphrey depune multă atenție și efort în alegerea numelui potrivit pentru fiecare copil în parte, printr-un proces care începe cu un chestionar și o investigație genealogică și se extinde pentru a găsi inspirație din filme, literatură, indicatoare stradale și tendințe actuale. Pentru 10.000 USD, ea se va aprofunda în informații pentru a găsi un nume care să completeze brandul de afaceri al părinților! Serviciile lui Humphrey nu se opresc aici, părinții o pot angaja ca doula lor.

Deși este ușor să spun că dau nume bebelușilor, munca mea este mult mai profundă și mai nuanțată decât atât”, a spus Humphrey pentru PEOPLE. „Slujba mea este să păstrez spațiu și să ofer sprijin spiritual, emoțional și fizic clienților mei pe măsură ce progresează prin tranziția majoră a vieții de a deveni părinte.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Cine este femeia care a inventat maşina automată de spălat vase?

Ai descoperit deja cât de utilă este o maşină de spălat vase şi-i mulţumeşti în gând celui care a inventat-o de fiecare dată când pui vasele la spălat? Cea care merită laudele se numeşte Josephine Garis Cochrane, o femeie independentă care a trăit la mijlocul secolului al XIX-lea. Când și-a dat seama că nimeni n-a creat până la ea o mașină de spălat vase automată, a inventat una. Americanca Josephine […]

today29 aprilie 2022

0%