Life

Johnny Depp revine la muzică după victoria în procesul pentru defăimare

today8 iulie 2022

Fundal

Johnny Depp este nerăbdător să-și reia cariera muzicală, de la victoria sa în procesul pentru defăimare împotriva fostei soții Amber Heard, la sfârșitul lunii mai.

Actorul a anunțat anterior că el și chitaristul Jeff Beck vor lansa un album în colaborare, iar primul lor single împreună este oficial lansat. Cântecul, intitulat The Death and Resurrection Show, este primul single propriu-zis al lui Johnny de la cover-ul lui John Lennon’s Isolation în 2020.

Fanii au putut vedea mai multe tease-uri de pe viitorul lor album, intitulat 18, în ultimele două săptămâni, mai nou, au apărut alte trei melodii. De asemenea, își propune să continue până la lansarea discului pe 15 iulie, fiind primul album al lui Johnny de la Rise în 2019, ca parte a supergrupului său, Hollywood Vampires.

 

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

TikTok recunoaște că are acces la datele utilizatorilor

TikTok este cea mai recentă platformă de socializare care a intrat sub controlul parlamentarilor americani, senatorii republicani și un organism de reglementare argumentând că aplicația prezintă un risc pentru securitatea națională. The Guardian raportează că nouă senatori republicani au emis un articol pentru TikTok, în urma unui raport al Buzzfeed luna trecută care susținea că angajații ByteDance (compania-mamă a TikTok) au putut accesa datele private ale utilizatorilor americani de la […]

today8 iulie 2022

0%