Actual

Jucătorii călărășeni au obținut rezultate foarte bune la Cupa Aerosquash 2022

today1 iulie 2022

Fundal

Cupa Aerosquash 2022, etapa natională a avut loc weekend-ul trecut. La această competiție au luat parte jucatori experimentati si cu nationalitati diferite. Ca de fiecare dată, diferența/departajarea a fost facută de experiența, pregatirea psihologică si strategia de joc.

Au fost multe meciuri extraordinare iar aplauzele de pe fundal au intregit atmosfera fantastică în care s-a desfășurat acest turneu.

Săptămâna trecută a avut loc Cupa Aerosquash o etapă din campionatul național al Federației Române de Squash. Sportivii de la Călărași au obținut ca de fiecare dată rezultate foarte bune, Andreea Ghiorghișor reușind să câștige titlul iar Richard Dragomir reușind să joace finala mică pe care a pierdut-o dar a facut un meci foarte bun cu numărul unu din România Dumitru Goian.

A fost o pregătire foarte bună în vederea pregătirii pentru urmatoarea competiție, Cupa Germaniei pe care o vom avea la sfârșitul acestei săptămâni, o cupa foarte importantă în cadrul circuitului european, este cotată ca super serie, cel mai mare nivel de turneu internațional pentru juniori.

Suntem aici cu cele trei jucătoare călărășene Andreea Ghiorghișor, Alexandra Ghiorghișor, Timeea Dumitrescu, care sperăm să reușească pentru prima oară să obțină un loc important loc la acest concurs, până acum sportivii din România nu au reușit să ocupe un loc important în concurs, până acum sportivii nu au reușit să obțina o poziție în primele 20 de locuri”, a declarat pentru Canal SUD, antrenorul George Constantinescu.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Primarul Marius Dulce a prezentat stadiul proiectului Promenada

Primarul Marius Dulce a prezentat stadiul proiectului Promenada. Acesta este îngrijorat de creşterea alarmantă a preţurilor atât la materialele de construcţii cât şi la combustibili şi energie care generează cheltuieli şi mai mari faţă de cele prognozate. Contractul de execuție al proiectului „Îmbunătăţirea siguranţei navigabilităţii pe fluviul Dunărea în regiunea transfrontalieră Călăraşi – Silistra” sau Promenada a fost semnat în noiembrie 2021 și trebuie finalizat în decembrie 2023. Valoarea totală […]

today1 iulie 2022

0%