Divers

Jucătorii de Squash continuă șirul victoriilor

today11 mai 2022

Fundal

În weekendul 6 – 8 mai, WePlay Brașov a găzduit Cupa Huni și Campionatul Național de Veterani 2022, unde sportivii Academiei Infinity Squash & Fitness au obținut rezultate foarte bune! Dumitru Goian a terminat pe locul 2 la Boys under 19; David Focșanschi și David Alexandru Petrescu au obținut locurile 1 și 2 la categoria Boys under 15.

La categoria Boys under 11, podiumul a fost format exclusiv din sportivii Academiei: Darius Musat, Flavian Focșanschi, Dawa Gyaljen Lama.

Andreea Ghiorghisor și Timeea Dumitrascu au obținut locurile 1 și 3 la categoria Girls under 19; Raducanu Alexia Ioana, Alexia Aricescu și Iris Aricescu au alcătuit podiumul categoriei Girls under 15.

Alături de sportivii Academiei au fost pe podium și juniorii din Ucraina, care în această perioadă se antrenează cu noi. Ne bucurăm să îi avem la turneele locale, competiția ne facem mai buni. Felicitări tuturor pentru rezultate!” se precizează pe o rețea de socializare.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Furnizarea apei potabile pe Bulevardul 1 mai a fost sistată în această dimineață

Mai mulți călărășeni au rămas fără apă potabilă în această dimineață. Ca urmare a unei avarii apărute la rețeaua de apă potabilă astăzi, la o conductă pe Bd. 1Mai, nr. 45, furnizarea apei potabile este întreruptă către utilizatorii care locuiesc sau își desfășoară activitatea pe tronsonul str. Portului - str. I.L.Caragiale. Echipele de intervenție Ecoaqua Călărași sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în […]

today11 mai 2022

0%