Divers

Jucătorii de Squash continuă șirul victoriilor

today11 mai 2022

Fundal

În weekendul 6 – 8 mai, WePlay Brașov a găzduit Cupa Huni și Campionatul Național de Veterani 2022, unde sportivii Academiei Infinity Squash & Fitness au obținut rezultate foarte bune! Dumitru Goian a terminat pe locul 2 la Boys under 19; David Focșanschi și David Alexandru Petrescu au obținut locurile 1 și 2 la categoria Boys under 15.

La categoria Boys under 11, podiumul a fost format exclusiv din sportivii Academiei: Darius Musat, Flavian Focșanschi, Dawa Gyaljen Lama.

Andreea Ghiorghisor și Timeea Dumitrascu au obținut locurile 1 și 3 la categoria Girls under 19; Raducanu Alexia Ioana, Alexia Aricescu și Iris Aricescu au alcătuit podiumul categoriei Girls under 15.

Alături de sportivii Academiei au fost pe podium și juniorii din Ucraina, care în această perioadă se antrenează cu noi. Ne bucurăm să îi avem la turneele locale, competiția ne facem mai buni. Felicitări tuturor pentru rezultate!” se precizează pe o rețea de socializare.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cum afectează tehnologia sănătatea mintală?

După absolvirea unei diplome de Master în Arte în Consiliere, persoanele pot alege să lucreze ca consilieri de sănătate mintală - persoane care ajută clienții care trăiesc cu diferite probleme de sănătate mintală și/sau interpersonale. De exemplu, un consilier de sănătate mintală se poate întâlni dimineața cu o femeie îndoliată, care și-a pierdut recent soțul, și apoi cu un tânăr de 20 de ani după-amiaza care trăiește cu o tulburare […]

today11 mai 2022

0%