Life

Justin Bieber amână toate concertele turneului „Justice” de anul viitor

today7 octombrie 2022

Fundal

După anularea turneelor ​​sale în America de Sud, Africa de Sud și Asia, Justin Bieber și-a amânat toate concertele rămase din turneul mondial „Justice” până la o dată nespecificată „anul viitor”. Anunțul, care a fost făcut prin intermediul paginii oficiale de Instagram spune că „deținătorii de bilete vor fi informați cu privire la următorii pași pe măsură ce apar actualizări”.

Turneul, care inițial era programat să se lanseze în 2020, a fost deja amânat de mai multe ori, cel mai recent din cauza luptei sale cu sindromul Ramsay Hunt, un virus rar care, în cazul său, a provocat paralizie facială. În cele din urmă, a fost lansat în martie și a acoperit cea mai mare parte a Americii de Nord, dar el a amânat datele rămase la începutul lunii iunie, după ce și-a anunțat dificultățile cu boala.

A reluat turneul în august, dar după mai multe întâlniri a anunțat pe 6 septembrie că trebuie să ia o pauză de la spectacol. Turneul era programat să se reia pe 22 octombrie în Malaezia, să continue prin Asia de Est, Australia și Noua Zeelandă înainte de a se relua în Europa în ianuarie și să continue până la sfârșitul lunii martie.

În ciuda anunțului anterior al lui Bieber despre sănătatea sa, fanii nu pot primi o rambursare până la anularea oficială a spectacolelor. „Anulați doar restul turneului în acest moment și oferiți tuturor o rambursare. Nici măcar nu-mi amintesc cu cât timp în urmă am cumpărat bilete, a trecut atât de mult!”, a scris fan.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Imobilele comunei Dragoș Vodă sunt înregistrate gratuit în sistemul de cadastru

Imobilele comunei Dragoș Vodă sunt înregistrate gratuit, în sistemul de cadastru și carte funciară, prin intermediul unui program național în care localitatea este înscrisă. Perioada de contestații s-a încheiat. Viceprimarul comunei, Adrian Drăghici, speră ca în luna noiembrie a acestui an, să se elibereze, către toți proprietarii imobilelor, extrasele de carte funciară. “Referitor la cadastrul general, lucrurile se derulează conform calendarului. În iunie, s-a încheiat perioada de contestații, care a […]

today7 octombrie 2022

0%