Life

Justin Bieber își vinde drepturile de autor pentru 200 de milioane de dolari

today22 decembrie 2022

Fundal

Justin Bieber se apropie de un acord pentru a-și vinde drepturile muzicale către Hipgnosis Songs Capital, susținută de Blackstone, pentru aproximativ 200 de milioane de dolari, confirmă surse pentru Variety. Știrea, despre care se zvonește de câteva săptămâni, a fost raportată pentru prima dată miercuri de Wall Street Journal.

Acordul, despre care sursele subliniază că nu este încă încheiat, include acțiunile lui Bieber din catalogul său de publicații și muzică înregistrată, despre care sursele spun că Variety va continua să fie administrat și deținut (respectiv) de Universal, chiar dacă afacerea se va încheia. Reprezentanții Bieber și Hipgnosis fie au refuzat, fie nu au răspuns solicitărilor Variety.

Vestea vine într-o perioadă tulbure pentru cântăreț, la doar câteva săptămâni după ce acesta a amânat concertele rămase din turneul său „Justice” până la o dată nespecificată „anul viitor”. Turneul, care inițial era programat să se lanseze în 2020, a fost amânat de mai multe ori, inițial din cauza pandemiei, dar cel mai recent în urma luptei sale cu sindromul Ramsay Hunt, un virus rar care, în cazul său, a provocat paralizie facială. În cele din urmă, a fost lansat în martie și a acoperit cea mai mare parte a Americii de Nord, dar el a amânat datele rămase la începutul lunii iunie, după ce și-a anunțat dificultățile cu boala.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Județean Călărași a premiat micii și marii fotbaliști ai clubului AFC Dunărea

Consiliul Județean Călărași a organizat, în data de 21 decembrie, evenimentul “Moș Crăciun joacă fotbal”, prin intermediul căruia a premiat micii și marii fotbaliști ai clubului AFC Dunărea, dar și legendele fotbalului călărășean, pentru activitatea sportivă și pentru performanță. Administratorul special al AFC Dunărea Călărași, Aurel Stan, a precizat că în cadrul clubului există tineri dornici de afirmare, care, printr-o pregătire serioasă, vor deveni jucători de succes, la fel ca […]

today22 decembrie 2022

0%