Life

Justin Bieber și-a vândut drepturile muzicale pentru 200 de milioane de dolari

today25 ianuarie 2023

Fundal

Așa cum era de așteptat, Justin Bieber și-a vândut drepturile muzicale către Hipgnosis Songs Capital, susținută de Blackstone, pentru o valoare de 200 de milioane de dolari, a anunțat compania. Știrile despre acordul iminent, despre care se zvonise de câteva săptămâni, au fost raportate pe scară largă luna trecută.

Acordul include acțiunile lui Bieber din catalogul său de publicare și de muzică înregistrată, interesul lui Bieber pentru drepturile de autor de publicare (inclusiv cota de performanță a scriitorului), înregistrări și drepturi adiacente pentru întregul său catalog, cuprinzând peste 290 de titluri lansate înainte de 31 decembrie 2021. Sursele spun pentru Variety că melodiile lui Bieber vor continua să fie administrate de Universal Music.

Braun, CEO Hybe America și manager Bieber de 15 ani, a declarat: „Vreau să îi mulțumesc lui Merck și întregii sale echipe Hipgnosis și tuturor partenerilor noștri implicați pentru că au muncit atât de mult pentru ca această afacere istorică să se realizeze. Când Justin a luat această decizie, am găsit rapid cel mai bun partener pentru a păstra și a dezvolta această moștenire uimitoare. De 15 ani sunt recunoscător să asist la această călătorie și astăzi mă bucur pentru toți cei implicați. Măreția lui Justin abia începe.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

A$AP Rocky confirmă că Rihanna va lansa mai multe piese anul acesta

În acest moment, este greu de spus cine este mai încântat de participarea Rihannei la Super Bowl, vedeta pop sau iubitul ei A$AP Rocky. Rapperul a adus laude mamei copilului său în timpul unui interviu cu Zane Lowe pentru Apple Music 1, tachinând că, după șase ani lungi, câteva melodii noi de la fata rea sunt pe drum. „Sunt atât de bucuros că doamna mea s-a întors să facă muzică […]

today23 ianuarie 2023

0%