Life

Justin Timberlake, gest romantic pentru Jessica Biel la aniversarea a 10 ani de căsătorie

today20 octombrie 2022

Fundal

Justin Timberlake vrea să fie alături de Jessica Biel până la sfârșitul vieții, asta e clar. Fericitul cuplu a sărbătorit miercuri 10 ani de căsnicie postând pe Instagram o serie de instantanee din ultimul deceniu.

10 ani nu sunt de ajuns!” Timberlake 41, a scris alături de mai multe imagini și videoclipuri. „Mă faci un soț și un tată mai bun în fiecare zi! Te iubesc atât de mult, om frumos!”

Biel, în vârstă de 40 de ani, a redistribuit tributul sentimental pe propria sa poveste de pe Instagram, scriind „Zece ani ❤️”. Postarea conținea instantanee din nopțile generoase ale perechii, care au inclus un moment romantic „Lady and the Tramp” în care au împărțit o farfurie cu paste.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Cel mai bătrân medic din lume, în vârstă de 100 de ani, nu are de gând să se pensioneze

Un bărbat în vârstă de 100 de ani din Ohio, care deține recordul mondial Guinness pentru cel mai bătrân medic profesionist din lume, a spus că nu are de gând să se pensioneze prea curând. Dr. Howard Tucker din Cleveland a fost inițial certificat ca cel mai bătrân medic profesionist din lume în februarie 2021, când avea 98 de ani și 231 de zile. Tucker, acum în vârstă de 100 […]

today20 octombrie 2022

0%