Life

Kanye West face o nouă declarație halucinantă despre Pete Davidson, în urma despărțirii de Kim Kardashian

today10 august 2022

Fundal

Kanye West a făcut o nouă declarație despre Pete Davidson luni, în urma despărțirii comedianului de Kim Kardashian. Rapperul – cunoscut și sub numele de Ye – a postat luni dimineață pe Instagram „Skete Davidson a murit la 28 de ani”, se arată pe prima pagină a New York Times. Între timp, acesta a șters postarea de pe Instagram.

Davidson și Kardashian s-au despărțit vineri din cauza unor probleme în relația lor la distanță în timp ce Davidson filmează în Australia. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată după concertul de găzduire al lui Kardashian din octombrie 2021 la „Saturday Night Live”. Ye a început să-l terfelească în presă și pe paginile de socializare pe comedian în ultimele nouă luni de când a devenit public că Davidson și Kardashian – fosta soție a lui Ye – au o relație romantică.

În februarie, el a postat capturi de ecran cu Davidson spunând „NU, NICIODATĂ NICIODATĂ NICIODATĂ NICIODATĂ NICIODATĂ nu ÎNTÂLNEȘTE COPIII MEI”. De asemenea, a postat o mulțime de imagini în care îl batjocorește pe Davidson, dar care au fost șterse.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Programul Zilei Marinei la Călărași

Primăria şi Consiliul Local al municipiului Călăraşi în parteneriat cu Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași organizează luni, 15 august, o serie de activităţi dedicate Zilei Marinei Române ce se vor desfăşura, cu precădere, în Parcul Central, pe malul Borcei. ▶️ Iată programul activităţilor: ◾ 𝟎𝟖:𝟎𝟎 - 𝟏𝟎:𝟎𝟎: Oficierea Sfintei Liturghii Arhiereşti de către Preasfinţitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor la Biserica ”Sf. Constantin şi Elena” (Volna) ◾ […]

today10 august 2022

0%