Life

Kanye West o critică pe Khloé Kardashian: „Ești o mincinoasă”

today6 octombrie 2022

Fundal

Kanye West a criticat-o pe Khloé Kardashian pe Instagram, după ce a îndrăznit să apere calitatea de părinte a surorii sale Kim Kardashian.

Designerul de modă Yeezy a abordat majoritatea afirmațiilor co-fondatorului Good American, începând prin a afirma că familia Kardashian-Jenner i-a „răpit-ope fiica lui, Chicago.

Mințiți și sunteți mincinoși, practic ați răpit Chicago de ziua ei, ca să-și amintească că tatăl ei nu a fost acolo”, și-a început West critica împotriva lui Khloé.

Așa că acolo ați organizat și o petrecere înainte de ziua lui Psalms, când mă întorceam din Japonia și atunci am auzit pentru prima dată asta, iar apoi am văzut fotografii cu petrecerea”, a continuat rapperul.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cel mai bătrân model din lume uimește într-o fotografie nud

Pentru Carmen Dell’Orefice, vârsta este doar un număr. La vârsta de 91 de ani, uimitoarea cu părul argintiu este cel mai bătrân supermodel din lume. Și luna aceasta, ea apare pe coperta revistei New You cu o altă frumusețe care depășește granițele: Beverly Johnson, în vârstă de 69 de ani, care în 1974 a devenit primul model de copertă neagră de la Vogue. Dell’Orefice a pozat chiar nud, simțindu-se confortabil […]

today6 octombrie 2022

0%