Life

Kanye West se retrage din festivalul Coachella

today5 aprilie 2022

Fundal

Kanye West s-a retras de la apariția sa programată la festivalul Coachella, confirmă o sursă pentru Variety. West era programat să joace în seara de închidere a festivalului, care se desfășoară în perioada 15-17 aprilie și 22-24 aprilie. Vestea a fost raportată pentru prima dată de TMZ.

Motivul anulării sale nu a fost imediat clar, deși o sursă spune pentru Variety că nu a repetat sau nu este pregătit pentru apariție. West a cântat, însoțit de Drake, la Los Angeles Coliseum în decembrie, dar Coachella este cel mai mare festival de muzică din America de Nord și necesită o pregătire mai profundă. West s-a retras, de asemenea, de la o apariție la festivalul din 2020 – care în cele din urmă a fost amânat până în acest an din cauza pandemiei – cu doar câteva zile înainte de a fi anunțat, au confirmat surse pentru Variety la acea vreme.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Cele mai bine îmbrăcate vedete la Grammy

Cele mai mari vedete din lumea muzicii au fost prezente în ​​Las Vegas duminică după-amiază pentru cea de-a 64-a ceremonie anuală a premiilor Grammy la MGM Grand Garden Arena. La înlțime au fost Lady Gaga, soția lui John Legend, Chrissy Teigen, Olivia Rodrigo și cântăreața de rapp Saweetie, care au atras toate privirile pe covorul roșu din Sin City. Gaga, în vârstă de 36 de ani, cu un aer glamour […]

today4 aprilie 2022

0%