Life

Kanye West și-a cerut scuze public fostei sale soții, Kim Kardashian

today23 septembrie 2022

Fundal

Kanye West spune că regretă situațiile stresante prin care și-a supus fosta soție Kim Kardashian din cauza izbucnirilor sale pe rețelele de socializare de la divorțul lor la începutul anului trecut, dar încă crede că se descurcă bine cu copiii lor.

Rapperul a vorbit într-un interviu pentru Good Morning America, difuzat joi, în care a discutat despre relația sa cu Kardashian, cei patru copii ai lor, și viitoarele sale ambiții politice. În ceea ce privește fosta lui, West spune că are un „nou respect” pentru ea, adăugând: „Aceasta este mama copiilor mei și îmi cer scuze pentru orice stres pe care i l-am provocat, chiar și în frustrarea mea, pentru că Dumnezeu îmi spune să fiu mai puternic. Am nevoie ca această persoană să nu mai fie stresată și să fie cea mai bună, sănătoasă și cât mai calmă posibil pentru a putea crește acei copii.” Dar el a remarcat, de asemenea, că simte că este responsabilitatea lui „ca tată și ca creștin” să vorbească despre ceea ce el vede ca fiind bine și rău pentru copiii săi. „Am dreptul să am o părere despre ceea ce poartă copiii mei, ce urmăresc, ce mănâncă”, a spus el. „Am o platformă în care pot să spun ceea ce atât de mulți tați nu pot spune cu voce tare.”

West, care și-a deschis recent propria „școală de Evanghelie”, Donda Academy, a continuat spunând că își dorește ca toți copiii săi să participe. „Sunt tatăl lor. Trebuie să fie co-parenting. Nu depinde doar de femeie. Că și bărbații au de ales. Vocile bărbaților contează”, a spus câștigătorul Grammy. Potrivit lui, școala oferă „copiilor instrumente practice de care au nevoie într-o postare mondială în care iPhone-ul este creat. Atât de multe școli sunt făcute pentru a pregăti copiii pentru industrii care nici măcar nu mai contează.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

VIDEO: O formație suedeză a ajuns în Billboard Hot 100 cu o piesă devenită virală pe TikTok

Formația suedeză Ghost bifează o realizare dorită de orice muzician. Una dintre piesele sale a ajuns în celebrul top Billboard Hot 100, potrivit infomusic.ro. "Mary on a Cross" este piesa care a reușit să se claseze în topul Billboard. Melodia debutează pe locul 90 cu 6 milioane de streamuri în S.U.A. și 1.000 de descărcări vândute în săptămâna 9-15 septembrie. Mai mult, piesa se află pe primul loc în topul […]

today23 septembrie 2022

0%