Life

Kanye West și Bianca Censori s-au căsătorit

today9 octombrie 2023

Fundal

Se pare că Kanye West și Bianca Censori sunt căsătoriți legal.

Cuplul s-a căsătorit pe 20 decembrie 2022 – la puțin mai puțin de o lună după ce West și-a finalizat divorțul de Kim Kardashian – folosind o „licență de căsătorie confidențială”, a informat Daily Mail.

Conform licenței, designerul de modă și arhitectul său Yeezy s-au căsătorit în Palo Alto, California.

Se pare că licența este înregistrată la Censori sub numele ei complet, în timp ce West l-a notat pe Ye, pe care și-a schimbat legal numele din Kanye Omari West în octombrie 2021.

Sunteți un megastar timp de două decenii și mai mult, iar prima sa căsătorie a fost cu cineva care trăiește aproape cu normă întreagă în fața unei camere”, a declarat o sursă pentru decizia perechii de a folosi o licență confidențială.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Club de Chitară, la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" în parteneriat cu Asociația culturală "PLAY", organizează înscrieri pentru Clubul de Chitară, astfel devenind parte din programul național "Pune mâna pe chitară". „Ne dorim să vă alăturați, pentru a exersa și a vă petrece timpul într-o atmosferă plăcută, în fiecare marți și joi în intervalul 16.00-17.30.”, au transmis reprezentanții bibliotecii. Un tânăr de 14 ani, Simon, este pregătit să îi ajute pe cei care împărtășesc aceeași […]

today9 octombrie 2023

0%